Home » Blog » Ramzy Baroud (Translated): Big Dil, Demokraci e Dështuar dhe Durpi i Dotës në Mjanmar

Ramzy Baroud (Translated): Big Dil, Demokraci e Dështuar dhe Durpi i Dotës në Mjanmar

Filed under Blog

Aung San Suu Kyi, “humanitaria e madhe”, ngjan ta ketë humbur integritetin teksa OKB-ja konfirmon më në fund se ajo çfarë po ngjet me muslimanët rohingia të Mjanmarit është spastrim etnik.

Suu Kyi nuk ka patur madje kurajën morale për të thënë ca fjalë keqardhjeje për viktimat. Në vend të kësaj, ajo mund të thoshte vetëm: “Ne duhet të kujdesemi për çdokënd që është në vendin tonë.”

Ndërkaq, zëdhënësi i saj dhe zëdhënës të tjerë nisën një fushatë denigrimi kundër rohingiave, duke i akuzuar ata për djegien e fshatrave të tyre dhe për sajimin e historive të përdhunimit.

Read more

image_pdfimage_print